НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Редовни Инфо-срещи за наскоро завърнали се в България започват през април

Категории: Блог, Инфо срещи | Публикувано на 10 април 2016

infomeeting1Тук-Там започва да организира поредица от инфо-срещи за българи, които скоро са се завърнали или планират да се приберат в България. Те ще се провеждат всяка последна сряда от месеца, от 13:00 до 15:00 часа.

Целта на инфо-срещите е да подпомогнат присъстващите с информация относно интересни събития и възможности за работа, както и да отговорят на всички въпроси, които имат, касаещи завръщането и адаптирането към средата в страната. Освен всичко останало, това е още един начин за тях да намерят съмишленици, нови приятели и да обменят опит помежду си.

Ако и ти обмисляш да се върнеш в България или вече си го направил и искаш да намериш нови приятели със сходна история, ако си търсиш работа и имаш много въпроси, или пък искаш да споделиш с други, полезните неща, които вече си научил, то тогава те очакваме на нашите инфо-срещи, в Tea House на адрес ул. Георги Бенковски 11, София.

Тук-Там Инфо-среща #1 – 27 април, 13:00 – 15:00 часа

Тук-Там Инфо-среща #2 – 31 май, 13:00 – 15:00 часа

Тук-Там Инфо-среща #3 – 29 юни, 13:00 – 15:00 часа

Можеш да се присъединиш към събитията на страницата ни във Фейсбук: „Тук-Там“/“Tuk-Tam

Коментари

  1. Т.Янева

    навярно не съм права… но не се връщайте в България / е освен ако не сте събрали повечко пари и може да разчитате на спокойствие…/ Аз не съм от хората които са били навън и не знам какво е да живееш там но съжалявам че навремето не набрах смелост да изляза …а тук имаш два варианта – или да се скапваш от работа за 1000 лв или да се опиташ да живееш с минимална заплата …

  2. Цветан

    Уважаваният от мен Камен Донев казва: „който не е успял в България, няма да успее и навън“. Същото важи и в обратен смисъл: който е успял навън, ще успее и в България. Тези срещи са основно за висококвалифицирани кадри с опит в чужбина и желание да го приложат в родината. Хора с постмодерни ценности, които са на изчезване в България. (мое мнение)

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com