Инфо-срещи за пресни туктамовци

Категории: Блог, Инфо срещи, Събития | Публикувано на 29 юни 2016

13548896_1249618548389577_1463184896_oВече свикнахме, че последната сряда на месеца е посветена на новозавърналите се. И този път, както и досега посрещнахме с ентусиазъм новите лица в групата ни. Вече имаме зад гърба си цели три инфо-срещи и всяка е уникална заради различните хора, които се присъединяват към нея.

Никога не знаеш с какви хора ще се срещнеш на инфо-среща. Именно в това е чарът им. Групите са малки, но пък всеки има възможност да разкаже нещо за себе си, да сподели какво го вълнува и да отговори на въпросите на другите. Винаги изскача нещо интересно, нещо, което изобщо не сме очаквали, и дори да не е много по темата, се оказва, че всъщност вълнува всички ни. Днес, например, ни поканиха на опера и ни предложиха да се включим в група на музиканти аматьори, важно било да имаме желание,  без значение от опита.

Запознахме се и с още една порция архитекти, бизнес консултанти, хора които се занимават с маркетинг и логистика. Но това са само професиите им, покрай тях има още много неща и точно те правят срещите ни толкова ценни. Всеки път взаимно си подсказваме какво още можем да направим, не само в професионален план, но и покрай нашите хобита и познатите, които имаме.

Инфо-срещите събират българи, които наскоро са се върнали от чужбина и такива, които в момента са тук, но официално са там и не знаят дали да останат. Целта им е всички присъстващи заедно да си помагаме с информация и съвети, а междувременно да се запознаем с мотивирани и позитивни хора, защото винаги е хубаво да имаш такива под ръка.

Срещите се провеждат всяка последна сряда на месеца в чайната на ул. Бенковски 11. Можете да се присъедините към събитията за следващите тук (юли) и тук (август).

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com