НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Иди, учи и се върни, защото искаме да успееш

 

Фондът за стипендии на Тук-Там „Иди, учи и се върни“ набира кандидати за второто си издание. Тази година трима бъдещи магистри ще получат стипендии от по 10 000 лв.

Мотото на кампанията е „Искаме да успееш“, защото вярваме, че то най-точно изразява това, в което фондът все повече се превръща – обща кауза, около която се обединяват успешни българи, които вярват, че образованието е важна стъпка към една още по-добра България. След като с взаимни усилия успяхме да съберем трите стипендии, днес се обръщаме към бъдещите успешни българи – кандидатствайте!

Ако мечтаете да натрупате опита, който може да ви донесе животът в чужбина. Ако планирате магистратура през 2017 и сте решени да се върнете след това в България, защото виждате възможностите и знаете колко ценни можете да бъдете тук. Ако от това, което искате да учите повече от всичко ви дели една стипендия, възползвайте се от подкрепата, която Тук-Там и над 116 дарители, 2 компании и много други, които ни помагат всеки ден с доброволния си труд и ентусиазма си, ще ви окажат. Защото вярваме във вас. Защото искаме да успеете.

Научете всико за условията за кандидатстване и подбор на бъдещите стипендианти на fund.tuk-tam.bg и ни изпратете своите документи до 24 май.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com