НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Стартира регистрацията за „ИДЕЙНИК“

Категории: Идейник | Публикувано на 8 септември 2016

ideiinikС голяма радост съобщаваме, че вече можете да се регистрирате за участие в ИДЕЙНИК – най-новият проект на Тук-Там и Обединени Идеи за България!

Идейник е интерактивно състезание, което ще предостави казуси по обществено значими теми и ще търси най-добрите идеи за тяхното разрешаване. Целта е да се ангажират активни българи в страната и чужбина със ставащото тук,  като им се предостави устойчива среда за обмяна на опит и възможност да работят с ментори от избраната сфера. Най-добрите идеи ще бъдат подкрепени за тяхната реализация.

Казусите са разделени в 5 категории: Гражданско общество, Образование, Здравеопазване, Социална отговорност и Зелен бизнес. За всеки казус работят по 3 екипа, съставени от 3-5 българи, пребиваващи в страната или чужбина, които се борят помежду си за най-добре разработения проект за разрешаване на избрания от тях казус. Идейните проекти ще се разработват в продължение на 2 месеца като през това време екипите ще имат шанс да представят своята работа поетапно. Всеки тийм ще има правото на 3 онлайн работни сесии със своя ментор – експерт по дадения казус. На полуфинала всеки проект ще бъде оценен от менторите по предварително дефинирани критерии, а регистриралите се на платформата потребители ще отличат по един екип-полуфиналист за всяка от 5-те категории. В последния етап от състезанието 5-те екипа ще трябва да подготвят мотивационно видео, което да подкрепи тяхната иновативна идея и разработения план за действие. Накрая широката публика в социалните мрежи ще определи крайния победител в състезанието и проекта, който ще бъде реализиран с помощта на „Тук – Там“ и „Обединени идеи за България“.

 

Регистрирайте се тук до 30 октомври като можете да се включите и с вече сформиран отбор. Обърнете внимание, че ако се регистрирате като отбор, трябва всички заедно да попълнете регистрационната форма. Очакваме ви, за да ви помогнем да превърнете идеите си в проекти, които да допринасят за положителната промяна в България!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com