НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Хвърли се в приключението – със стипендия от 10 000 лева

Категории: Top News, Блог, Избрано в блога, Фонд за стипендии | Публикувано на 8 май 2018

 

Хвърли се в новото си образователно приключение – със стипендия от 10 000 лева. 

Мислиш ли, че ти е време да попътуваш по света и да придобиеш опита и знанията, от които имаш нужда, за да се развиеш в кариерата си? Тогава не пропускай срока за кандидатстване за стипендиите “Иди, учи и се върни” на Тук-Там. До 8 юни можеш да се включиш в конкурса за 3 стипендии от по 10 000 лв, предназначени за магистратури в чуждестранни университети.

 

Всяка магистратура. Всеки университет в чужбина.

 

Ако планираш да продължиш висшето си образование извън България, най-вероятно заминаването ти зависи от финансирането. Сега можеш да спечелиш стипендия, която да подкрепи твоето ново приключение – 10 000 лв, които можеш да използваш, както прецениш, по време на престоя си в чужбина. Стипендията е отворена към всички бъдещи магистри и няма ограничение за специалност или университет.

 

Иди, учи и се върни

 

Най-важното условие за получаване на стипендията е желанието ти да се върнеш след дипломирането. Ако оценяваш плюсовете на това да прекараш година-две в друга държава, но мястото, където искаш да се развиваш е България, от Тук-Там искаме да те подкрепим.

 

Хвърли се в приключението

 

Да сбъднеш мечтите си може да е трудно, а разходите по образование в чужбина не са малко. Но това не трябва да те отказва да развиваш потенциала си. Стипендия от 10 000 лв ще ти помогне да се фокусираш върху важните неща и да вземеш най-много от времето си прекарано навън.

 

Първата крачка вече не е трудна

 

Първата крачка е лесна! Само попълни тази анкета, а след това виж на сайта ни документите, които трябва да изпратиш, за да завършиш кандидатстването си. Там ще намериш и подробна информация за процеса, журито, както и за предишните стипендианти на фонда.

 

Грабни възможността да промениш живота си. Хвърли се в приключението сега!

 

Откъде идват стипендиите

 

Създадохме “Иди, учи и се върни” през 2016 година с желанието да подкрепяме млади българи и тяхното образование в чужбина. В Тук-Там ценим международния опит и вярваме, че той може да бъде много полезен за развитието на страната ни. Фондът за стипендии вече има 7 стипендианти, а средствата за него са изцяло от дарения на хора и организации, които вярват в каузата на Тук-Там.

 

Кандидатствай!

 

Ако ти е омръзнало да чуваш, че няма начин, от Тук-Там ти казваме, че има. Спечели стипендия от 10 000 лв и учи там, където мечтаеш. Крайният срок е 8 юни!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com