НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Гид на новодошлия: Хороскоп на завръщащия се

Категории: Блог, Гид на новодошлия, Експертни статии | Публикувано на 19 юни 2018

Тази статия е една от темите в Гид на новодошлия – книжка с полезни статии за завръщащи се в България. Можеш да го изтеглиш безплатно тук.

Автор: Стела Александрова

След много проучвания и усилена работа, в Тук-Там успяхме да разчетем астрологичната карта на българите, които се прибират от чужбина. Представяме ти нашия хороскоп на завръщащите се. Виж кои са твоите причини да се върнеш в България, според зодията ти.

 

21.03-19.04 Инатът

Родените под знака на ината лесно се влияят от чуждото мнение. Кажеш ли им нещо, веднага ще направят обратното, за да ти докажат, че не си прав. Така всеки българин инат, който навремето е заминал, за да докаже на всички песимисти покрай себе си, че има качествата да се реализира в чужбина, днес се връща обратно в България – понеже всички приятели и роднини му казват “да не си луд, да се прибереш”. Хората от тази зодия са най-подходящи за предприемачи, понеже напук могат да постигнат практически всичко.

 

20.04-20.05 Трудолюбивият

Трудолюбивците обичат стабилността и са практични. Вярват, че добре свършената работа, може да им осигури спокоен и щастлив живот. Без значение къде. Уверени в своите способности, те решават да се върнат в България, защото знаят, че навсякъде могат да бъдат успешни, а в такъв случай защо не у дома?

 

21.05-20.06 Несериозният

Този астро-емигрантски знак, поради своята несериозност често не може да определи дали е тук или там. Най-вероятно заминал без изобщо да разбере, веднъж осъзнал, че държи диплома от чуждестранен университет в ръката си, решава да се върне. Това може да се повтори неведнъж. Несериозните са хем в България, хем в чужбина и е доста трудно да им хванеш спатиите. Единственото, което можем да направим, е да им се радваме като са с нас, преди пак да са офейкали нанякъде.

 

21.06-22.07 Семейният

Семейният знак, както се разбира и от наименованието му, най-много държи на своите близки. Ако по-голямата част от тях са в България, връщането му е предначертано рано или късно. Нищо не дава по-голям смисъл на живота му, от това да прекарва пълноценно време със своите роднини.

 

23.07-22.08 Успелият

Родените под знака на Успелия са винаги първи във всичко, с което се захванат. Постигнали всичко, което са опитали навън, тяхната непрестанна нужда от нови предизвикателства ги бута обратно в България. Успелите са достатъчно уверени, за да знаят, че където и да отидат, ще реализират желанията си. А защо не у дома? Тръгват веднага, за да са от първите!

 

23.08-22.09 Експертът

Експертът, познат сред някои и като многознайкото, често е специалист в една или повече области. Заминал навън, за да натрупа ценен опит и познания, днес той се връща, за да развие своята сфера в България. Харесва му да се задълбочава в нещата, които обича, а работата е едно от тях. За него няма по-голямо удоволствие от това да бъде пионер на родна земя.

 

23.09-22.10 Неотразимият

Той е обичан и там и тук. Всичко му се получава лесно, най-вероятно, понеже никой не може да му откаже. Омаял всички чужденци изправили се на пътя му, Неотразимият се връща в България, за да се бори със скептицизма на хората. Не защото толкова обича борбите, а защото е сигурен в победата си.

 

23.10-21.11 Родолюбецът

Този знак, повече от всичко обича родината си. Никога не е заминавал с идеята да остане, само да види, да научи и да се върне по-достоен българин. Със знанията натрупани навън, днес той гордо избира да живее обратно в България, приемайки качествата и недостатъците ѝ. Той идва, за да внесе промяна, но и за да разкаже на всички, които не са заминавали, какви са предимствата на нашата страна пред останалите.

 

22.11-21.12 Приключенецът

Този знак обича приключенията и именно затова е заминал някъде по чужбината. След много скитосвания и опознаване на различни култури, приключенецът осъзнава, че не познава достатъчно добре собствените си корени и се връща, за да открие непознатите за него кътчета в България и да се наслади на традиции, за които до скоро не е чувал.

 

22.12-19.01 Домошарът

Зодия домошар най-много от всичко обичат да са си вкъщи. И те не знаят как са заминали изобщо, а всяка ваканция и почивен ден използват, за да се видят със семейството и приятелите си в България. Макар лесно да успяват да създадат домашен уют, където и да отидат, за тях самите, най-хубаво е усещането да са си в България. Културата, манталитетът, привичките на хората – обичат ги с цялото си сърце, без значение многото им недостатъци. Връщат се тук, защото само в България намират хармонията, от която имат нужда.

 

20.01-18.02 Иноваторът

Тази зодия винаги е в търсене на нови решения. Пълни с идеи, те бутат света напред. И понеже за тях интелектуалните предизвикателства са по-важни от всичко друго, мястото където разнищват своите казуси няма значение. Веднъж попили знанията, които широкият свят им предоставя, те се връщат в България, за да ги споделят и използват за нещо, в което виждат истински смисъл.

 

19.02-20.03 Емоционалният

Този знак се владее от емоциите. Те могат да са навсякъде, стига да се чувстват щастливи и могат да вземат драстични решения за живота си, повлияни от чиста емоция. Затова, заминали навремето заради съученик, в който са били влюбени, днес се връщат обратно в България при новото си гадже. Трудно е да им проследиш мотивите, понеже липсата на логика ги прави неуловими. Важното е, че са в непрестанно търсене на щастието.

 

Изтегли целия гид 

 

Гид на новодошлия е безплатен за всички. Ако имаш желание и възможност, можеш да ни подкрепиш с дарение, за да продължим да добавяме нови статии към него и да помагаме на завръщащите се българи. Ако имаш коментари или предложения за теми, които мислиш, че трябва да включим в следващото издание на Гида, пиши ни на hey@tuk-tam.bg

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com