НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Фонд “Иди, учи и се върни” сбъдва по-добро бъдеще

Категории: Featured posts, Top News, Блог, Фонд за стипендии | Публикувано на 14 март 2019

 

иди учи и се върни 2019

“Иди, учи и се върни” е фонд за сбъдване на мечти и за четвърта поредна година ще помогнем на трима талантливи българи да осъществят целта си да учат в чужбина. Това са млади хора, които не само искат да следват магистратура в престижни световни университети, но и да се върнат и да се реализират в България след края на обучението си. Нашата цел е и тази година Фонд “Иди, учи и се върни” да раздаде три стипендии – всяка в размер на 10 000 лв, като вярваме, че няма малки дарения за големите мечти.

 

Защо го правим?

За нас от “Тук-Там” качественото образование е дългосрочна инвестиция в по-доброто бъдеще на България. Целта ни е да подкрепим младите таланти да надградят образованието си в чужбина и да се развият като успешни професионалисти в България. Залагаме на така важната вътрешна мотивация на кандидатите, че това може да се случи благодарение на тях.

Финансово рамо в точния момент

От 2016 досега сме събрали над 78 000 лв и сме помогнали на 11 стипендианти да преследват мечтите си за образование в чужбина. Шестима от тях все още следват в елитни университети в Европа и САЩ. Останалите петима са вече завършили магистратура в Харвард, Кеймбридж, Марбург, Маастрихт и Ротердам и работят в сферата на образованието, бизнеса и неправителствените организации в България.

Защо да ни подкрепиш?

Това е твоят шанс да подкрепиш потенциала на България. Да помогнеш да се осъществи двупосочната мечта на новото поколение мотивирани българи да учат “там” и да се реализират “тук”.

Знаеш ли защо лицата на Пенчо Славейков, Стефан Стамболов и Алеко Константинов ни гледат от банкнотите? И тримата са били студенти в чужбина, но са избрали да се върнат в България, за да я направят едно по-добро място. Помогни ни да намерим следващите трима, които може да останат в историята.

Сбъдни техните мечти, за да сбъднат те бъдещето на България.

иди учи и се върни 2019

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com