НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Управителен съвет 2016

Категории: Блог | Публикувано на 1 декември 2015

Радостни сме да ви представим новия управителен съвет на Тук-Там! От петимата чудесни кандидати на Общото събрание на 29-ти октомври бяха избрани 3-ма членове на Управителен съвет 2016: Мариела Вачева, Мила Натудова и Пламена Тодорова. В събранието участваха 29 членове на сдружението, някои от които се включиха и онлайн.

Чак от Утрехт, Холандия , Пламена се включи, за да ни представи визията и идеите си за развитието на сдружението през следващата една година. Презентацията ѝ беше достатъчно убедителна, за да направи Плами най-новото попълнение в екипа на Тук-Там.УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ 2016 (2)Ролята на Управителния съвет е стратегическа и подпомагаща. Всеки от членовете ще бъде ментор на проект и ще отговаря за различна сфера.

В изборния ден беше направено и първото обещание на новоизбрания УС: всички се ангажираха да присъстват на Коледното парти на Тук-Там. Елате, за да се уверите дали ще го изпълният.

През февруари 2016 очакваме официалния план за дейността на сдружението през 2016, който ще бъде гласуван на февруарското Общо събрание.

Поздравления на всички избрани и успех през новия мандат!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com