НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Everyone Gives подкрепя Тук-Там

Категории: Събития | Публикувано на 17 февруари 2012

На 22 февруари 2012 г. стартира най-голямата кампания за онлайн дарения Everyone Gives, която има за цел да подкрепи благородни каузи от цял свят. В България Everyone Gives ще подпомогне образованието и осигуряването на по-добри условия за развитие на младите хора. Сдружение „Тук-Там”, Заедно в час и Junior Achievement Bulgaria са трите организации, които ще бъдат подпомогнати в кампанията Everyone Gives в България. И вие можете да помогнете!

Всички събрани дарения ще отиват директно към избраната организация. Everyone Gives е една различна кампания, в сърцевината на която е заложено желанието на хората да правят добро и помагат на тези, които се нуждаят от финансова помощ и подкрепа. Everyone Gives – един малък жест от теб, в подкрепа на една добра кауза!

Освен с дарение всеки може да съдейства и като разпространи информация за кампанията. Ето как може много лесно да сторите това:

  • поканете лично (по телефон или email) поне 2-ма свои приятели на събитието ни във Facebook
  • споделете тази публикация до своите приятели в социалните мрежи (с таг @„Тук-Там“/“Tuk-Tam“ във Facebook или @tuk_tam в Twitter, например)
  • качете снимката на събитието в социалните мрежи или я сложете за своя профилна снимка до 29 февруари

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com