mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

US Alumni Club: Workplace Equality
star_outline

Важна информация

За събитието

Здравейте, алумни! 🇺🇸

Каним ви на вълнуващо виртуално събитие на тема “Равнопоставеност между половете на работното място“. Kullanit в момента е действащ консултант в Обединените Нации, а нейният проект се фокусира върху промотирането на равнопоставеност между половете и подпомагането на жените в бизнес сектора. Също и учи докторантура със специалност креативни и културни науки в City University of London. Нейните изследвания са на тема застаряването и жените в Тайланд, както и представянето на възрастни знаменитости в популярната култура. Тя също преподава семинари по пол и общество в департамента по социология.

Събитието е разделено на две части: 1) Разговор с Kullanit Nitiwarangkul и 2) отговори на вашите въпроси по темата. Може да задавате въпросите си директно по време на събитието или писмено в Slack каналa на групата #us-alumni-abroad и като директно съобщение към Росен Тошев https://tuk-tam.bg/@rosen-5766.

Kullanit e завършила MA Global Communication в University of Southern California в Los Angeles, както и MSc Global Media and Communication в the London School of Economics (LSE). След магистърските степени, тя преследва кариера в комуникациите и проблеми отнасящи се до половете в различни организации като UN Women, the USAID Oceans and Fisheries Partnerships и Министерството на Външните Работи в Тайланд.

7 ще посетят

Asen
i.
Христо
Бояджиев
Zlatko
B.
Десислава
Й.
Martina
G.
Милена
Л.
Simona
D.
Виж всички

US Alumni Club: Workplace Equality

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин