НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 17/05/2016
2:00 pm - 7:00 pm

Място
Unicredit Tower

Категория No Categories


За втора поредна година УниКредит Булбанк организира в Милано специално събитие за българи в Италия, посветено на професионалните възможности за стаж и работа в УниКредит в България.

Какви са възможностите за старт и кариерно развитие в най-голямата банка в България – ще представи по време на събитието Хана Читбайова, директор Човешки ресурси на УниКредит Булбанк.

Как се прави кариера и бизнес в Континентална Европа ще разкаже Филип Генов, Старши мениджър „Специални проекти“ на УниКредит Булбанк. Той ще сподели практическия си опит и съвети за професионална реализация в корпоративния свят; ще коментира и възможностите за започване на собствен бизнес от студенти, както и актуални тенденции в бизнес средата в България.

Ела на срещата в Милано на 17.05 и се запознай с други български студенти и професионалисти в Италия, готови да градят своето бъдеще обратно в България.

Участвай в открити дискусии, сподели мнение, потърси съвети от професионалисти.

Изпрати ни предварително автобиография и кратка информация за предпочитани стаж, работа, професионална област, време за започване и др. на e-mail: jobs@UniCreditGroup.BG. Така ще имаш възможност да направиш срещата по-полезна за самия теб.

Събитието се осъществява с подкрепата на сдружение на българите с опит в чужбина, които вярват в България – „Тук-Там“/“Tuk-Tam“

Към facebook събитието.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com