mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

UK and US Alumni Professional Networking with SumUp
star_outline

Важна информация

За събитието

✅ Интересуваш се от финтех?

✅ Искаш да научиш повече за анализа на данни?

✅ Чудиш се какво е ежедневието на продуктовия мениджър?

✅ Харесваш готини събития със свежи хора?

📢 Не се чуди повече, а запази датата в календара си! 

За априлската среща на UK и US Alumni клубовете сме ви подготвили едно вълнуващо professional networking събитие с нашите приятели от SumUp. 

💳 SumUp е международна финтех компания, основана през 2012 г. от малък екип с мисия да създаде свят, в който собствениците на малък бизнес да могат успешно да правят това, което обичат. Днес SumUp предоставя платежни и други финансови услуги като плащания на място и онлайн, дебитна карта, бизнес сметка, фактуриране, онлайн магазин и др., на повече от 3 млн клиенти в над 30 държави. Офисът в София е един от трите основни за компанията от самото й създаване - тук се вземат ключови за бизнеса решения. Свободата да споделят и реализират идеите си в самото сърце на бизнеса на компанията е двигател за повече от 400 SumUppers в София в ключови инженерно-продуктови, финансово-счетоводни и оперативни екипи да създават глобални платформи и продукти.

👩‍💻 Михаела Христова е статистик и анализатор на данни с над 10-годишен опит в повече от 5 индустрии и разнообразни проекти. Стремежът й към разширяване на хоризонтите, любопитството към всяка сфера на живота и вниманието към детайлите, я насочват към решаване на бизнес проблеми в една от най-перспективните и бързо развиващи се индустрии на нашето време – финтех. Извън сферата на работата, Михаела е запален читател на всякаква литература и социален ентусиаст.

👨‍🏫 Никола Инджов е продуктов мениджър, посветен на създаването на решения, улесняващи правенето на бизнес на хора от цял свят. Независимо дали става дума за опростяване на платежните процеси или предоставяне на по-добри инструменти за управление на финансите им, той се радва да бъде част от екип, който прави реална разлика в живота на малките търговци. Извън работата си, е запален AvGeek и начинаещ, но амбициозен и устремен тенисист.

🙋🙋🏽‍♀️ Доброволческата ни инициатива 🙋🏻‍♂️🙋‍♀️

Продължаваме с пълна сила да съчетаваме полезното с приятното. И на тази среща продължаваме с нашия Book Drive 📚 Участвайте като донесете на месечното ни събитие:

1) Учебници и литература на английски и български за училища в провинцията

2) Преносими и настолни компютри за ученици в неравностойно положение 

3) Пари за закупуване на учебни средства за ученици в неравностойно положение

Може да направите дарение или да донесете учебници, книги и помагала на месечните срещи на клуба, или като изпратите пратка по куриер (пишете на организаторите на срещата за повече детайли относно тази опция). Бенефициентите ще бъдат избрани с гласуване от членовете.💝

Очакваме ви за една вечер изпълнена с много приятни емоции и хубави напитки!

До 25-ти, банда!

28 ще посетят

Dimitar
A.
Златина
Кръндева
Denitza
M.
Деси
Манова
Радослав
Г.
Georgi
M.
Свилен
Д.
Кристиан
Й.
Georgi
K.
Виж всички

UK and US Alumni Professional Networking with SumUp

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин