mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

“ТИ + 1” Годишна среща на Тук-Там Клуб
star_outline

Важна информация

За събитието

Така бързо се изтърколи тази година и ето че дойде време за първата годишна среща на Тук-Там Клуб! И тъй като Коледа е време за споделяне и за най-близките ни, избрахме темата ТИ + 1. 

Ще се радваме да се запознаем с теб на живо, а ти ще можеш да се срещнеш с останалите членове в Клуба и да завържеш приятелски и професионални контакти, защото общността ни събира единомислещи, отдадени и мотивирани хора. Хора като теб.

Нямаме търпение да се видим и с тези от вас, завърнали се ТУК за Коледните празници.

А какво е + 1? 

Можеш да доведеш приятел и по този начин той да получи достъп до иначе затвореното събитие на Клуба. Така ще му дадеш възможност да усети атмосферата, да се запознае с общността и да види колко много постигаме заедно. Ако припознае себе си в каузата, ще се радваме да го приветстваме като част от Тук-Там Клуб :) 

Вярваме, че ти си най-добрият посланик на нашата кауза пред света и ще се радваме да поканиш съмишленици - освен като + 1 на това събитие, можеш да го направиш по всяко време и през платформата. Благодарим ти!

Регистрирай се и с нетърпение очакваме теб и твоето + 1! Мястото е V Bar, датата е 7-ми декември, часът е 19:00 ч. 

P.S. Барът предлага внимателно подбрани напитки и сезонни коктейли, на които ще можеш да се насладиш на свободна консумация. Събитието ще се проведе в съответствие с всички противоепидемични изисквания в сила (наличие на зелен сертификат, PCR или антигенен тест).


До скоро!

68 ще посетят

Калоян
Б.
Лилия
М.
Пламена
Недялкова
Theo
V.
Georgi
M.
Радостина
Г.
Петя
Стоянова
Коста
Каракашян
Юлия
Д.
Виж всички

“ТИ + 1” Годишна среща на Тук-Там Клуб

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин