НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 06/11/2015
2:41 pm

Място
Software University

Категория


Кога:  18ти ноември, сряда от 18:45 часа
Къде: Софтуерен Университет, ул. Тинтява 15-17
Facebook събитие
Eventbrite регистрация

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех.

В това издание наш гост ще бъде Кирил Петков, управител на „Българската Компания за Развитие“, както и на инвестиционни проекти в областта на мултидисциплинарни и високотехнологични иновации в България.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на: https://recipesforsuccess23.eventbrite.com/

Susseccstories

Кирил Петков притежава бакалавърска степен по финанси от University of British Columbia, Vancoover, както и MBA от Harvard University. Негов преподавател е самият професор Майкъл Портър, при когото специализира в развитието на клъстерни стратегии.

Кирил е и един от тримата учредители на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност, който е свързан с Business School в Харвард и Софийския университет, където води курсове по икономическо развитие, микроикономика на конкурентоспособността и предприемачество.

Събитието е безплатно със задължителна предварителна регистрация на: http://recipesforsuccess23.eventbrite.com/

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com