НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 03/02/2015
9:00 am

Място
Център за образование и култура "Илиев" – АУБ

Категория


tuk-tam-zaednovchasКакво: Рецепти за успех 21 с Ханс Бруке от BNP Paribas
Къде: Център за образование и култура „Илиев“
Кога: 18 февруари, сряда, от 18:45 часа
Facebook събитие
Задължителна регистрация

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Събитието се организира с подкрепата на Център за образование и култура „Илиев“ – АУБ. В това издание наш гост ще бъде Ханс Бруке, директор на BNP Paribas за България.
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на: https://recipesforsuccess21.eventbrite.com/

Ханс Бруке започва своята кариера в Белгия през 1987 г. в ING Bank, като заема различни ръководни позиции в Брюксел, Прага и Киев в сферата на корпоративното банкиране. Той се присъединява към Fortis Bank през 2003 г. и впоследствие е назначен за генерален директор на BNP Paribas за Чехия. През 2012 той застава начело на дейността на BNP Paribas в България.

hans-broukeЗавършва приложна икономика в Catholic University of Louvain – Белгия със специализация Международен бизнес, а през 2001 завършва и магистратура по маркетинг в Холандия в Tias Business School. Свободно разбира и говори четири езика – холандски, английски, немски и френски.

С наситения мултикултурен опит зад гърба си и времето, прекарано с различни националности и бизнес среди, Ханс Бруке често казва: „Посветете се и инвестирайте в изграждането на свой собствен бранд. В условията на развиващия се свят, много по-важно е да се интересуваме, отколкото да полагаме усилия да бъдем интересни.“

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com