mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

Professional Networking with Payhawk
star_outline

Важна информация

За събитието

Здравейте, алумни!

Подготвили сме ви специална февруарска Professional Networking среща на двата клуба с Миглен Евлогиев и Николай Похлупков от Payhawk!

Елате да научите повече за Payhawk като компания и защо са модерно и иновативно място за работа. Миглен и Николай ще ни разкажат как навигират между функционалност, развитие на продукта и сложни регулации. Също ще научим какво правят за да подсигурят продукта и техните клиенти и как ползват генеративен изкуствен интелект.

📅 29.02.2024

⏲️ 19:00

📍 WorkBetter (бул. Черни Връх № 51)

Миглен Евлогиев е специалист с дългогодишен опит в сферата на информационната сигурност. Основател на Българска Фондация “Киберсигурност”, ментор и лектор. Към момента ръководи информационната сигурност в първият български еднорог Payhawk, с опит в международни компании като Dext, Hewlett Packard и Amazon, където е водил екипи по информационна сигурност.

Николай Похлупков е опитен продуктов мениджър, специализиран в системни интеграции. Ники съчетава инженерния си опит с пламенен интерес към финансите, за да решава сложни предизвикателства. Неговата страст е да разработва решения, които рационализират и помагат на хората да се съсредоточат върху важните части от работата си. Извън сферата на работата той е запален почитател на Формула 1 и намира баланс с плуване, туризъм и практикуване на йога.

Срещата ще бъде пълна с интересни дискусии и нови запознанства - не пропускайте тази прекрасна възможност. Очакваме ви с добро настроение и интересни въпроси към нашите гости!

До скоро!

14 ще посетят

Damyan
R.
Деси
Манова
Дениза
К.
Georgi
M.
Свилен
Д.
Моника
С.
Gergana
H.
Svetoslav
P.
Станислав
М.
Виж всички

Professional Networking with Payhawk

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин