Professional and Networking Event with KBC Global Services
star_outline

Важна информация

За събитието

За много години, алумнита! 

След заслужена почивка за всички ни е време да се завърнем към нашите любими ежемесечни събития. Заповядай на първото професионално нетуъркинг събитие за годината! Ще те срещнем с KBC Global Services и по-специфично двама членове на нашите алумни клубове - Маргарита Неделчева и Боян Грифън.

Маргарита и Боян са минали по път, по който най-вероятно си минавал и ти - живели тук, учили там, живели още по-натам, и сега - обратно тук. 

Помниш ли какво беше да се върнеш в България след толкова време в чужбина? Чувстваше ли се, сякаш може би не е твоето място? Или пък веднага пасна, сякаш никога не си напускал дома? 

Е, те имат истории и от двете страни. 

Маргарита е учила бизнес администрация с профил финанси в САЩ, занимавала се е с маркетинг, завършила е в пика на финансовата криза, за да работи сега като проектен мениджър - позиция, която е толкова различна, където и да я срещнеш. След повече от 14 години навън тя се прибира във Варна и се чувства искрено щастлива с това решение. 

Боян си е казвал, че никога няма да работи в банковия сектор, а ето го сега с 20 години стаж в сферата. Израснал в Щатите и живял в 19 различни града, Боян преоткрива красотата на Варна, където става част от екипа на KBC Global Services. 

Нека се видим, да се посмеем заедно и да научим нещо един от друг, а ние може би сме подготвили и някоя друга изненада ;) 

Хайде, чакаме те на 19-ти! 

56 ще посетят

Denitza
M.
Деси
Манова
Alexandra
D.
Dariya
T.
Пламена
Недялкова
Константин
П.
Veronica
M.
Моника
С.
Мила
Т.
Виж всички

Professional and Networking Event with KBC Global Services