mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

Professional and Networking Event with Ocean Investments
star_outline

Важна информация

За събитието

Какво е общото между един US, един UK и един AU алум? Колко пъти са чували фразата "Явно не си успял, затова си се върнал тук". 

Е, те са успели! 

Ела на 30 март, за да се запознаеш с Асен Кехайов, Марко Симеонов и Стоян Лозанов - успешни предприемачи, завърнали се тук, за да развиват cybersecurity и compliance секторите като част от групата на Ocean Investments.

Асен се лутал да намери какво пали страстта в него, докато не срещнал киберсигурността. Учил магистър със специалност етично хакерство в Сан Диего и трупал безценен опит във водещи световни компании, той се завръща към корените си, за да основе първата IT академия в Смолян и да ръководи компанията за киберсигурност LogSentinel.

С бакалавър по английско право от LSE Марко се ограничавал да работи в сферата, докато не осъзнал, че не е толкова страшно да покорява нови хоризонти. Така се насочва към киберсигурността, изкарвайки сертификат по Cybersecurity and Risk Management от Харвардския университет и оглавявайки AMATAS - компания, която предоставя пълен набор от cybersecurity услуги. 

Само на 20г, следвайки бизнес администрация в Сидни, Стоян запретва ръкави и основава първия си бизнес. Трупайки знания, той осъзнава кои са слабите страни на финансовите институции и решава да създаде решението - OMNIO, компанията, която се бори с извършването на финансови измами и прането на пари. 

Има още мнооого какво да кажем за тях тримата, но ще ги оставим те сами да го споделят с теб! Регистрирай се и ела да чуеш техните истории за живота там и пренасянето на опита за развитието на киберсигурността тук! 

58 ще посетят

Pavel
N.
Denitza
M.
Деси
Манова
Asen
i.
Лилия
М.
Радослав
Г.
Пламена
Недялкова
Georgi
M.
Свилен
Д.
Виж всички

Professional and Networking Event with Ocean Investments

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин