НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 17/04/2015
11:14 am

Категория


NEXT Managers„Капитал“ и „Кариери“ обявяват началото на седмия националeн конкурс за млади мениджъри и преприемачи NEXT Generation. Форматът цели да отличи млади професионалисти с бизнес и предприемачески опит и лидерски потенциал. Експертно жури ще оценява тяхното кариерно развитие, иновативност, отговорности, финансови резултати и постижения на сегашния пост.

Ще бъдат отличени общо 12 млади професионалисти, които освен титлата „NEXT Generation мениджър“ ще получат и MBA стипендии от CITY College – международния факултет на The University of Sheffield на обща стойност 55 100 евро.

Изисквания към кандидатите
Кандидатите трябва да са на възраст до 35 г. и да работят в България. В конкурса могат да участват професионалисти на мениджърска позиция или такива, кито имат собствен бизнес, като от тях се изисква да имат минимум две години управленски опит. Компанията, в която работят, трябва да оперира от минимум две години и да няма задължения към държавата или служителите си. Успешните кандидати трябва да владеят английски език писмено и говоримо, тъй като това е езикът, който ще се използва за попълване на апликационните форми, както и по време на интервютата с журито.

Оценката на кандидатите е сбор от критерии с различна тежест. Сред тях са професионални постижения и потенциал за развитие, участие в иновативни и социални проекти, мениджърски практики и визия за развитие на бизнеса и на собствената кариера и т.н.

NEXT Managers

Кандидатстване
Кандидатите в конкурса трябва да попълнят онлайн формуляр, който се намира на страницата на конкурса capital.bg/next. Чрез него те трябва да се представят накратко, да споделят своите отговорности, предизвикателства, постижения и да обяснят защо смятат, че са NEXT Generation бизнес лидери. Апликационната форма трябва да бъде попълнена на английски език и да бъде подадена до 31 май. Първите 10 кандидати получават 3-месечен дигитален абонамент за Капитал PRO, който ви дава неограничен достъп до цялото съдържание, създавано от медията – „Капитал“, „Капитал Daily“, capital.bg и бизнес зона K:PRO.

Наградите
В рамките на конкурса NEXT Generation ще бъдат отличени общо 12 мениджъри и/или предприемачи. Финалистите ще получат Еxecutive MBA стипендии от CITY College – международния факултет на The University of Sheffield на обща стойност 55 100 евро.

Повече за условията за кандидатстване в конкурса NEXT Generation, интервюта с журито и победители от минали издания можете да намерите на capital.bg/next

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com