НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 29/09/2014
3:30 pm

Категория


1За втори пореден път в България се организира световният конкурс „Get in the Ring” (GITR). GITR е най-голямата инвестиционна битка през Световната предприемаческа седмица, предизвикваща млади и активни хора да се борят за начално финансиране на своята бизнес идея. Ако вие сте проактивни и с желание за развитие на своя успешна бизнес концепция, то тази статия е именно за вас!

Инициативата започва преди 6 години, като само за тази година до момента са се включили над 65 държави от цял свят с над 2000 старт-ъп идеи. Конкурсът е иницииран от Erasmus Centre for Entrepreneurship на световно ниво. В България “Get in the Ring” съществува от 2013 благодарение на Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE) – НПО, промотиращо и с активни проекти в сферата на предприемачеството, лидерството и образованието. Тази година те отговарят за организирането на състезанието не само в България, но и в цяла Източна Европа.

Конкурсът има три етапа: национален рунд (13.10.2014 г. в София), регионален финал (17.11.2014 г. в София) и международен финал (21.11.2014 г. в Ротердам, Холандия). На всеки от етапите, участващите екипи трябва да представят своята бизнес идея в рамките на кратко време, като изтъкват най-важните детайли пред инвеститорите. Трябва да „продадат” идеята си и да убедят всички, че именно тя е следващата успешна световна компания! До регионален финал ще бъдат допуснати 12 от най-добрите старт-ъпи, представили се на националните рундове. Финалистът в Ротердам не само ще спечели титлата „Световен шампион на Get in the Ring, множество награди, както и изява на международен подиум, нови знания, мрежа от полезни бизнес контакти с инвеститори и бизнес гурута.

Виждате ли се като победители на ринга? Ето и на какви критерии трябва да отговаряте, за да се включите в битката – да имате иновативен бизнес модел с възможност за разрастване; съществуваща концепция на пазара не повече от 5 години; познания по английски език; старт-ъп, който има нужда от инвестиция.

За повече информация и заявка за участие може да посетите уеб страниците на конкурса: gitr.ee и ABLE: ablebulgaria.org. Крайният срок за кандидатстване е 03.10.2014г.  Join the battle, #Dare2Win! Успех

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com