НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 22/12/2016
8:00 pm - 11:30 pm

Място
Culture Beat

Категория


Коледното парти на Тук-Там вече е на хоризонта. Запазете си 22 декември и елате де се видим отново преди празниците! Както всеки път, нямаме търпение да се срещнем и да разберем какво ново се е случило с вас. Ще се погрижим освен интересно, да бъде и забавно.

Тук-Там е сдружението на българите с опит и образование в чужбина, които вярват в България. Ако и вие сте от тях, но досега не сме се срещали, ще се радваме да се запознаем.

И понеже е края на годината и всички обичаме както да си правим обзор на случилото се, така и да мечтаем за бъдещето, темата на нашето парти ще са именно обещанията, които сами си даваме, още познати като New Year’s Resolutions. Избрахме това, защото вярваме, че от нас зависи да сбъдваме мечтите си и затова е важно да си поставяме цели.

Така че преди да дойдете, не забравяйте да си помислите какво искате да постигнете до другото ни коледно парти, а ние ще се постараем да го запомним и да ви помогнем с равносметката догодина 🙂

Тези от вас, които са идвали преди, знаят, че всяка година на коледното парти подкрепяме и определена кауза. Тази година сме изключително щастливи, че вече си имаме и своя собствена – фондът за стипендии “Иди, учи и се върни”.

Ако и вие като нас вярвате, че инвестицията в образование е един от начините да направим България едно още по-хубаво място, подкрепете второто издание на фонда, което на пролет ще раздаде следващите стипендии на мотивирани българи, които искат да учат в чужбина, а след това да се върнат и да се реализират в страната ни.

Повече за фонда, можете да научите на fund.tuk-tam.bg

Очакваме ви!

ch-event-cover

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com