НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 29/06/2016
6:38 pm

Място
Inter Expo Center

Категория


streamer-video-coverТази година, на 9 септември, за 9 път, ще съберем работодатели и кандидати с опит в чужбина, обединени от общата кауза – да живеем и работим в България. Най-големият кариерен форум се провежда под мотото “Ела и порасни с нас” и ще бъде основно насочен към младите специалисти и възможностите за развитие, които имат у нас.                                                           

Събитието се организира от сдружение “Тук-Там” и фондация “Идентичност за България”, а наш домакин и тази година ще бъде Интер Експо Център. Регистрацията за участие е безплатна и е вече отворена.

Присъствието на форума осигурява не само лична среща с най-големите работодатели в страната, но предлага и още допълнителни възможности за професионално развитие. По време на целия ден тече и семинарната програма на “Кариера в България. Защо не?”, където лектори от бизнес средите говорят по актуални професионални теми. Посетителите могат да се възползват също от кариерни консултации и CV-check.

Всяка година присъстват както хора, които вече живеят в България, така и такива, които в момента проучват възможностите на родния пазар. По данни от миналата година над 60% от кандидатите вече са се върнали в България, 21% са в чужбина и се колебаят дали да се върнат, а 18% са убедени, че ще се върнат.

Множество положителни истории започват с думите “на Кариера в България…”. Защото това не е просто кариерен форум. Там събираме българи от цял свят, които имат една и съща цел – да бъдат у дома, и работодатели, които ценят опита в чужбина и показват с работата си, че в България има чудесни възможности за развитие.

След форума CV-тата, които се изпращат при регистрация, достигат до работодателите и така, дори някои кандидати да не са успели да се срещнат с всички желани компании, остава възможността да бъдат потърсени в бъдеще.

Миналата година в събитието участваха над 1200 кандидати и 75 компании от София и страната, което прави “Кариера в България. Защо не?” най-големия кариерен форум у нас. Вече 9 години заедно доказваме, че България е пълна с възможности. Ела и порасни с нас!

Повече за държавите и опита на хората, които посещават форума, можете да разберете от графиките:

chart1 chart2

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com