НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 04/03/2015
6:00 pm

Категория


logo cbgПредстои третото поредно годишно издание на BG Careers Fair. Това е първият и единствен по рода си кариерен форум, създаден от и за български студенти и млади професионалисти в чужбина. Силният интерес от работодатели и посетители доведе до разширение на дейността с цел достигане и до голямата българска общност в Германия. Тази година изложението ще се проведе както в Лондон (7-ми март) така и във Франкфурт (18-ти април). Както всяка година, инициативата се осъществява с щедрата подкрепа на Посолството на Република България в Лондон. Съорганизатор на форумите е сдружение на българите с опит в чужбина, които вярват в България – „Тук-Там”.BG Careers Fair дава възможност на участниците да:
• се запознаят с условията за професионална реализация в България чрез изложение с щандове на водещи български компании от различни сектори на икономиката
• да проведат кратко индивидуално интервю с представител на участващите изложители
• научат повече за работната среда в България
• вземат участие в кратки семинари за изготвяне на CV и мотивационни писма и кариерни съвети

Екипът зад изложението се състои от млади и амбициозни българи със споделена визия за бъдещето и обединени от желанието да допринесат за това, което искат да виждат: все повече българи, търсещи професионална реализация обратно в България. Целта на форума е да окаже помощ на българите в чужбина при намирането на позиции за работа или стаж и да им покаже колко разнообразни и многобройни са възможностите за кариерно развитие, които ги очакват в родината.TeamBGCF

Сред тазгодишните изложители са фирми от сферата на информационните технологии, банкирането, авиоиндустрията, клиничните изследвания, машиностроенето, образованието и др. Спонсори на събитието са Lidl, Lufthansa Technik, UniCredit Bulbank, BULATSA, Telus, Telenor, Easy Consult, Waltopia, 60к, Винпром Пещера, King’s Tobacco и ICB като сред потвърдилите участие фирми са и IBM, VMWare, Мусала Софт, PPD, HRS, Aurubis, Neterra и др. Очаква се над 500 студенти и млади професионалисти с разнообразни профили да посетят изложенията.

На миналогодишното издание над 350 души се регистрираха и посетиха форума, на който се срещнаха с 19 компании от разнообразни сектори. Над 60% от компаниите успяха да намерят кадри посредством форума – както постоянни служители, така и стажанти.

Желаещите да посетят събитието трябва да попълнят регистрационна на сайта на организацията.
Вход свободен!

За повече информация: http://bgcareersfair.com или info@bgcareersfair.com

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com