НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 05/09/2017
10:00 am - 5:00 pm

Място
Интер Експо Център

Категория


На Кариера в България срещаме тези, които имат опит в чужбина, с разнообразието от професионални възможности в страната, представени от 100+ работодатели в България.

Споделяме истории за успехите, предизвикателствата, смисъла на това да градиш кариера в България – през разказите на вдъхновяващите лектори в семинарната ни програма, която се излъчва и на живо онлайн.

Събираме над 1500 българи с опит от 80+ държави, избрали да се върнат или още в чужбина, за да създават партньорства, приятелства и да обменят идеи и контакти помежду си.

Вдъхновяваме тези, които искат да стартират собствен бизнес или неправителствена организация, срещайки ги с български предприемачи в стартъп зоната.

Заедно с HR специалисти подкрепяме с кариерни консултации и CV check тези, които търсят своя нов кариерен път.

Информираме се, забавляваме се, мечтаем и търсим своето място, своите хора и своята кариера. Има място и за теб! Ела на 5 септември 2017 в Интер Експо Център.

Ако си учил или работил в чужбина, без значение дали все още си някъде там или вече си се прибрал, ела на форума и открий нови възможности и съмишленици. Безплатна, но задължителна регистрация на: http://karieravbulgaria.com/forum-2017/kandidati/


“Кариера в България. Защо не?” е проект на фондация „Идентичност за България“ и сдружение „Тук-Там“. Десетото юбилейно издание на най-големия кариерен форум за българи с опит в чужбина е под изключителния патронаж на Европейския парламент.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com