НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 07/05/2015
1:21 pm

Място
Sofia University

Категория


KsK_Mother_Teresa_WEB_HomePage_1200x230На 16 май в двора на Софийския университет Миленита ще открие третото издание на „Кариера с Кауза”, първият по рода си форум, посветен изцяло на професионалната реализация в гражданския сектор. По време на събитието търсещите стаж или работа, както и желаещите да бъдат доброволци ще се запознаят със свободни позиции в неправителствени организации, включително и възможностите за включване в сдружение „Тук-Там“.

Форумът се утвърждава като ежегодна платформа, която популяризира неправителствения сектор в ролята му на надежден работодател и подпомага развитието на гражданското общество в България. „Кариера с Кауза” се стреми да обърне внимание на факта, че придобиването на професионален опит може да бъде полезна дейност, постигната в името на значима за обществото кауза.

KsK_Mother_Teresa_WEB_HomePage_1200x230

През 2014 събитието представи 50 организации, развиващи дейност в обществени сфери, сред които човешки права, социални услуги, благотворителност, образование, екология, подпомагане и развитие на гражданското общество, здравеопазване, култура и туризъм, човешки ресурси и други.

Информация относно участниците и предлаганите от тях свободни позиции на тазгодишното издание ще бъдат публикувани в сайта на събитието http://karieraskauza.eu/.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com