НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 04/05/2016
5:18 pm

Място
Tea House

Категория


infomeetingПървата инфо-среща за Тук-Тамовци се проведе точно преди празниците и на нея присъстваха над десет човека. Макар и малка, групата беше много разнообразна. Сред хората имаше както и току що завърнали се в България, така и такива, които са се прибрали преди години, а сега търсят нова посока в кариерата си. Не липсваха и тези, които все още са в чужбина, но обмислят да се завърнат и търсят възможности тук.

Професионалните и лични интереси на групата също обхващаха широк спектър – от експерт в енергетиката, който се занимава и със социално предприемачество, маркетинг мениджър, учителка, та чак до IT специалист, отраснал в Германия, който съвсем скоро се е прибрал в България, за да развива свой собствен бизнес със семена.

На срещата говорихме за предизвикателствата, спохождащи завръщането, и опита на присъстващите с тях. Намирането на жилище беше една от темите, които обсъдихме. Говорихме и за това с какво иска да се занимава всеки и какви са интересите му и взаимно си дадохме идеи с кого можем да се свържем, за да почерпим опит или подкрепа за проектите, с които сме се захванали.

Следващата среща е на 31 май от 13:00 часа в чайната на Бенковски 11. На нея очакваме още позитивни хора, които вярват в България!
Целта на инфо-срещите е да предоставят информация и социална среда на хора, които скоро са се завърнали или обмислят да се завърнат в България. Ако и ти си от тях, ще се радваме да те видим на следващата ни среща. Към фейсбук събитието можеш да се присъединиш тук.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com