НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 18/10/2015
3:00 pm

Място
градинката на Кристал

Категория


Halloween Profile PicСдружение „Тук-Там“ и The New Sofia Pub Crawl обединиха сили, за да направим още едно легендарно и запомнящо се събитие по повод Деня на Вси Светии.

Halloween On The Go e приключение из 3 заведения в центъра на София с игри, награди и най-вече добро настроение със супер хора!

Нашият маршрут започва от градинката на Кристал пред статуята на Стефан Стамболов,  точно в 20 часа, където всички участници ще разберат регламента и правилата на събитието, ще се запознаят помежду си и ще има интересни игри и напитки.

covermap copyС цел гарантиране доброто изкарване и комфорта на огромния брой гости при посещението на трите заведения в призрачната вечер е необходима огромна координация на събитието. За тази цел, а и за да можем всички да влезем в заведенията заедно, е необходимо да вървим по следния график:

20:00 Среща в градинката на Кристал пред статуята на Стефан Стамболов,  където всички участници ще разберат регламента и правилата на събитието, ще се запознаят помежду си, ще получат специална гривна за събитието и ще има интересни игри и напитки.

20:20 – 20:50 Halloween beer в бар Бар

20:50 – 21:10 Конкурс „Най-добър костюм на Halloween On The Go” – обявяване на победител/ка.

21:30- 22:30 Клуб „Алкохол“ (За да гарантираме влизането на всички в клуба, ще трябва да сте с групата и да имате гривничка за събитието.)

22:50 – Вси Свети Клуб „Терминал 1“  (За да гарантираме влизането на всички в клуба, ще трябва да сте с групата и да имате гривничка за събитието.)

Предизвикваме ви да сложите най-смелите и весели костюми, за да участвате в конкурса ни „Най-добър костюм на Halloween On The Go”!

Входът на събитието е 20 лв., в които се включват игрите, напитка във всяко заведение и безплатен вход (и въобще вход) в клубовете, при спазване на часовете.  За да улесните организаторите на събитието, моля закупете своите билети онлайн чрез PayPal на страницата на The New Sofia Pub Crawl тук (http://www.thenewsofiapubcrawl.com/store/) или в краен случай в брой на място:

Обещаваме страхотно приключение и нетрадиционен Хелоуин.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com