НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 12/05/2014
12:33 pm

Място
Център за образование и култура "Илиев" – АУБ

Категория


125x125ICWКога: 19 май, понеделник, от 18 до 20:30 часа
Къде: Център за образование и култура Илиев (Студентски град, ул. Университетски парк 1)
Facebook събитие
Регистрация в Eventbrite

Сдружение „Ай Си Еф България“, организацията на професионалния коучинг и представителство на Международна коуч федерация (ICF), съвместно с Американския Университет в България и „Тук -Там“, сдружение на българите, учили или работили в чужбина, които вярват в България, имат удоволствието да ви поканят на Коучинг вечер по случай „Международната седмица на коучинга в България“, организирана от 19 до 23 май 2014 г.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация тук: http://coaching-evening.eventbrite.com

Основната цел е широкото запознаване и популяризиране на коучинга като партньорство и подход за развитие на мениджъри, разкриване на личен и екипен потенциал за постигане на цели, придобиване на нови знания, управление на промяната, мотивация за високи резултати в работата, кариерно развитие.

В рамките на събитието Коучинг вечер участниците ще разберат повече за това какво е коучинг, какви са неговите ползи и приложения, а също така и ще могат да присъстват и на реална коучинг демонстрация. Първите 40 дошли навреме и заявили желание на място в деня на събитието ще получат индивидуална 15-минутна коучинг сесия със сертифициран професионален коуч.

Елате, за да опознаем професионалния коучинг заедно!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com