НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 16/05/2016
1:58 pm

Категория


KK1Поредното издание на Кариера с Кауза се проведе тази събота и Тук-Там също беше част от него. Събитието цели да събере разлнични неправителствени организации, които да разкажат за себе си и проектите, по които работят. На място, както и на сайта на Кариера с Кауза, има обявени възможностите за стаж и работа във всяка организация. Желаещите да бъдат доброволци са винаги добре дошли.

На масата на Тук-Там разказвахме за проектите си и посетителите можеха да разгледат снимки от събития на сдружението. Щастливи бяхме да предложим и две стажантски позиции – за хора с интерес към човешките ресурси и такива, които имат желание да се развиват в сферата на маркетинга.

За тези, които се бяха върнали от чужбина и все още търсеха подходящата кариера за себе си, напомнихме, че регистрацията за деветото издание на Кариера в България е вече отворена.

IMG_1806kk3kk2

На другите, решили да учат в чужбина, споделихме за най-новия ни проект и ги поканихме да участват. Също така им напомнихме за edu.tuk-tam.bg, където могат да прочетат над 460 интервюта с хора, учили в различни университети извън България. Веднъж заминали и те самите могат  да разкажат за опита си там и да бъдат полезни на тези след тях.


Голям интерес имаше и към Идейник, онлайн състезанието за социално предприемачество, чието второ издание ще се проведе през есента. То дава възможност
на българи, без значение къде се намират, да работят за разрешаването на различни казуси в България.

Денят беше много ползотворен за нас и успяхме да се запознаем както с много страхотни хора, които искат да бъдат част от хубава кауза, така и с други организации, с които бихме се радвали да работим в бъдеще. Благодарим ви за интереса и ще се радваме да ви виждаме и занапред!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com