mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

Buddy пикник
star_outline

Важна информация

За събитието

Предстоящият Buddy пикник е насочен изцяло към младежи с роля на търсещи подкрепа в Тук-Там. Целите му са две – създаване на полезни контакти и обмяна на опит между хора, намиращи се в сходни етапи от професионалното и личностното си развитие. Е, не на последно място са и забавлението и създаване на готиното настроение в малкия петък!

Ако и ти си млад професионалист или студент – ела на Buddy пикник и се запознай с единомислещи хора, сподели за своите преживявания в университета и на работа и открий съмишленици за своите идеи!

От теб се изискват две неща - да носиш добро настроение и одеялце, което да постелеш на полянката, а по желание можеш и да приготвиш нещо вкусно за хапване, което да споделиш с останалите.

Програма

19:00-19:30 – Откриване

19:30-20:15 - Buddy sharing

20:15-21:30 - Networking

Какво е Buddy sharing?

Buddy sharing е опознавателна игра, в която присъстващите ще бъдат подредени в две редици и ще им бъдат задавани интересни и забавни въпроси. Хората, които стоят един срещу друг трябва да отговорят в рамките на 2 минути, а след това следва един от тях да направи една крачка встрани и да смени човека срещу себе си.

След играта сме предвидили достатъчно време за нетуъркинг, красиви гледки в парка и хапване на домашни вкусотийки, за да завършим деня по приятен и полезен начин!

Мога ли да доведа приятел?

Да - колкото повече хора, толкова по-весело!

Това е отлична възможност за изграждане на ценни контакти, които могат да ти помогнат в бъдещите начинания.

Ако още не си регистриран като buddy в Тук-Там, направи го още днес: tuk-tam.bg/buddy38 ще посетят

Златина
Кръндева
Лилия
М.
Пламена
Недялкова
Моника
С.
Христо
Бояджиев
Veronika
R.
Yassen
N.
Светлана
З.
Maria
V.
Виж всички

Buddy пикник

2 авг 2023
16:00

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин