НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 03/06/2014
11:03 am

Място
кино Люмиер

Категория


snimka2-205x146 “Аз, ученикът” е единствено по рода си, полудневно събитие за тийнейджъри. То ще се състои на 7-ми юни в кино Люмиер между 12:30 и 17:00 часа и има за цел да вдъхнови младежите да бъдат любознателни, активни и да не се отказват при сблъсък с трудностите.

Събитието е напълно безплатно (нужна е само регистрация на http://wishbox.org/AzUchenik) и се организира с помощта на гимназисти като част от проектите на Фондация „Мечти в действие“, чиято мисия е да помага на младите хора в личностното и професионалното им развитие.

В рамките на два блока публиката на “Аз, ученикът” ще се вдъхновява от примера на успешни млади хора, които ще разкажат за своите постижения в сферите на предприемачеството, лидерството, социалните и граждански инициативи, танцовото и музикално изкуства. През почивката посетителите ще имат възможност да разгледат информационни щандове на организации, които ще предоставят безплатни консултации за кариерно ориентиране и кандидатстване в университет.

Сред презентаторите на събитието ще са Никола Янев, основател на предприемаческото онлайн издание Entrepreneur.bg и най-младият отличен в класацията на Дарик “40 до 40”; ученици от софийски клуб по дебати; Емил Конрад, един от най-известните влогъри в страната; гимназистите основали клуб „(Не)Възможно е“ в Горна Малина, които всеки ден доказват на своите съученици, че няма невъзможни неща; Деян Барарев, създател на нашумелия филм „Ботев е идиот“; представители на Софийски ученически съвет, които се борят за това да обединят учениците в София, така че техния глас да бъде чут. Училището за певци D-Stars ще представи свои възпитаници и танцьорите от Groovez ще  демонстрират уменията си в хип-хопа!

Eкипът на Тук-Там пък ще си говори с учениците за образованието в чужбина и как да се подготвят за това предизвикателство – преди, по време и след него.

Благодарение на подкрепата на Институт Фортедо, Елемарк, Интеграл, AUBG, Henkel, Harmonica, списание Образование и специализация, Orange center, PhotoKing, събитието ще е напълно безплатно за учениците, а oт Aladin Foods ще осигурят вкусно хапване за всички посетители.
За присъствие на събитието е нужна само регистрация на: http://wishbox.org/AzUchenik

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com