НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Образование в чужбина

Категории: Featured posts, No Front Page | Публикувано на 20 декември 2015

Проектът „Образование в чужбина“ се състои от уебсайта Еdu.tuk-tam.bg е създаден и поддържан от Сдружение Тук-Там. Целта ни е да направим този онлайн портал полезен за бъдещите български студенти в чужбина като постоянно включваме още информация и увеличаваме броя на университетите. Сайтът включва база данни с чужди университети и практическа информация за следването в различни страни. Потърсете университети в нашата онлайн директория и ще намерите полезна информация за процеса на кандидатстване, настаняване, финансова помощ, развлечение и др. Предлагаме ви също така директно да се свържете със студенти или абсолвенти, които са оставили е-мейл за контакт. По този начин ще можете да зададете всякакви допълнителни въпроси, които ви вълнуват.

Информацията на уебсайта е подбрана от настоящи или бивши български студенти в чужбина. Онлайн директорията отразява искрени мнения за университети по света, различни от представените на университетски уебсайтове. Смятаме, че тази информация ще ви помогне при избора на висше учебно заведение.

Вярваме, че вие заслужавате да обиколите света, да усъвършенствате образованието си в чужбина и да преследвате мечтите си. Надяваме се сайтът да бъде полезен за вас и ви пожелаваме успех.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com