НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Образование в чужбина: среща с алумни

Категории: ЕДУ Тук-Там, Събития | Публикувано на 5 август 2011


Кога: 5ти август, 19-21:30ч
Къде: клуб „Culture Beat“, НДК

Здравейте, приятели!

Тук-Там организира среща между ученици и студенти, желаещи да продължат образованието си отвъд граница и вече миналите по този път възпитаници на различни чуждестранни университети. Ако се интересувате от образование в чужбина, заповядайте да се запознаете и да поговорите лице в лице с хора, които ще споделят опита си в чужбина и ще отговорят на вашите въпроси. Тези, които вече са приети в чужд университет и съвсем скоро ще бъдат студенти в чужбина, разбира се също са добре дошли на това събитие.

Ако в момента следвате в чужбина или вече сте завършили, ще се радваме да дойдете на събитието и да помогнете на присъстващите кандидат-студенти да научат повече за желаната от тях дестинация. Вашият опит и лични впечатления са много важни и полезни!

Събитието ще се проведе в неформална обстановка в клуб Culture Beat в НДК на 5ти август, четвъртък, от 19ч. Клубът се намира между билетния център на НДК и моста на въздишките. Качвате се по самите стълби на НДК към една от терасите, а и има голяма табела с името на заведението.

Вход: СВОБОДЕН

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com