НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Тук-Там на изложение „Европейско образование“

Категории: Външни събития, ЕДУ Тук-Там | Публикувано на 17 септември 2014

1Имаме удоволствието да ви поканим на изложение „Европейско образование“, което консултантска агенция ЕДЛАНТА организира всяка есен.

Сдружение „Тук-Там“ ще участва с 4 панелни дискусии, в които наши членове ще разкажат за това какво е да се учат медицина, природни науки, бизнес и инженерни специалности в чужбина. Вярваме, че споделеният опит от първа ръка ще бъде полезен за учениците, избрали да продължат образованието си зад граница.

Тази година изложението ще се състои на 27 и 28 септември в х-л Хилтън – София, на 30 септември в х-л Тримонциум – Пловдив и на 1 октомври в х-л България – Бургас.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА!

На изложението ще бъдат представени водещи университети от Великобритания, Германия, Дания, Холандия и др. Сред тях се открояват Bournemouth University, City University London, University of Essex, University of Southampton, University of Surrey, University of Twente, Universität Erlangen-Nürnberg, TU9 (организация за деветте водещи технически университета в Германия), TestDaf-Institut и много други. Списък на участващите институции може да намерите тук.

Изложението отваря врати на 27 септември, събота, в 10:00 ч. в х-л Хилтън – София. Малко по-късно, от 11:00 ч., започва двудневна програма от презентации и семинари на теми като:
Как да избера подходяща специалност? Как да напиша впечатляващо мотивационно есе? Образование в чужбина за моето дете (семинар за родители) и други.

Подробна програма на изложението в София, Пловдив и Бургас може да намерите на www.evropeiskoobrazovanie.com

За кандидат-студентите, желаещи да продължат образованието си в Германия, представителите на Германската служба за академичен обмен (DAAD) ще изнесат презентация относно възможностите за финансиране на следването във Федерална република Германия.

Желаещите да посетят безплатните семинари и презентации е необходимо да направят онлайн регистрация, тъй като броят на местата в залите е ограничен.

По време на изложението ще бъде обявен и конкурсът на ЕДЛАНТА за есе на тема „Добре обмисленият избор е гаранция за успех“ с награда стипендия от 1000 евро за учебната 2015/16 г.

Заповядайте на изложение „Европейско образование 2014” и се възползвайте от възможността да получите ценна информация лично от представителите на чуждестранните образователни институции!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ СВОЯ ШАНС ЗА ЕВРОПЕЙСКО ОБРАЗОВАНИЕ!
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com