НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Включете се в „Ден на Холандското Образование“

Категории: ЕДУ Тук-Там | Публикувано на 28 септември 2015

PrintНа 01.10 /четвъртък/ за трети пореден път в София се организира събитието „Ден на Холандското Образование“ от UNIFY, с подкрепата на посолството на Нидерландия в България и посланикът Том ван Оорсхот. На събитието ще присъстват най-добрите университети към момента в Холандия, както и изследователски, така и университети по приложни науки, които предлагат цяло разнообразие от бакалавърски и магистърски програми на английски език в сферата на медицината, правото, психологията, анимацията, модния дизайн, логистиката, туризма, хотелиерския мениджмънт, бизнес мениджмънта, водния мениджмънт, имформационни технологии, игрите и медията, инженерсвото и т.н.

Ела на събитието, за да се запознаеш с представителите на топ висши училища и български студенти, които успешно учат в Холандия в момента и ще разкажат от първа ръка „какво е да си български студент в Холандия“.

В самата програма на събитието са предвидени презентации и игри от всеки университет, които ще ви помогнат да разберете повече за методите на преподаване в Холандия, а от организаторите UNIFY ще може да разберете всички детайли и моменти, които ви очакват в процеса на кандидатстване и заминаване към Холандия.

Изложението ще е отворено на 01.10/четвъртък/ от 10:00 до 17:00. То изисква задължителна предварителна регистрация от тук -> http://unify.bg/registration/ .

photowall_small

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com