Заедно в час

За компанията

Фондация “Заедно в час” е създадена през 2010 г. и работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. В рамките на програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час” участниците получават подкрепа да работят като учители на ученици от уязвими общности. През това време те имат възможност да се запознаят директно с предизвикателствата и начините за подобрение в системата. След това продължат да допринасят активно за по-качествено образование в България през работа в различни професионални сфери. “Заедно в час” е създадена по инициатива и с щедрата финансова подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от международната мрежа Teach For All, чийто подход успешно се прилага в над 50 други държави на шест континента.

Обяви

business
Сектори
Образование, НПО
people_alt
Брой служители
40
place
Oфиси
бул. Цариградско шосе 111В, София
public

Интересни факти

check_circle_outline
Най-добра обучителна програма

“Заедно в час” има най-добра обучителна програма и най-добра програма за кариерно развитие в конкурса на “Кариера в България. Защо не? 2018” и е най-желан работодател в категория “Образование” на Employer of choice 2019.

check_circle_outline
Работа в 20 региона

От 2020 година организацията ще работи в 8 нови области в страната или общо в 20 региона – Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Добрич, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, София-град, София-област, Стара Загора, Търговище, Шумен.

check_circle_outline
308 души в програмата

До момента през програмата са преминали успешно 308 души, а през учебната 2019/2020 г. като преподаватели първа и втора година в училище влязоха близо 100 учители в 11 региона на страната.

check_circle_outline
Педагогическа правоспособност

Няма нужда да имаш предишен опит като учител или педагогическа правоспособност, можеш да придобиеш такава от наш партньорски университет по време на програмата.

Компанията в снимки

Предимства и бонуси

trending_up
Кауза: Допринасяш за положителна промяна в България
school
Умения: Програмата развива лидерския потенциал и уменията на участниците
cast_for_education
Квалификация: Учителска правоспособност, обучения и кариерно развитие
supervisor_account
Подкрепа: Получаваш индивидуална подкрепа от опитни специалисти
group_add
Общност: Срещаш вдъхновяващи хора, с които вървиш в една посока
sentiment_satisfied_alt
Удовлетворение: Работата ти има истинско въздействие върху живота на учениците


Интересни проекти