Modis

За компанията

Компанията присъства на българския пазар от 2005г., когато навлиза под името „Ajilon Bulgaria“, а по-късно е преименувана на „Adecco Bulgaria". В края на 2017г. аутсорсинг бизнес линията на компанията се отделя в независимо дружество, част от Adecco Group, и започва да функционира под името Modis. На глобално ниво Модис предлага професионални решения в областите на ИТ и инженеринг, а у нас специализира в предоставянето на цялостни ИТ аутсорсинг решения в сферата на IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения за водещи компании от цял свят. Центърът за предоставяне на услуги в гр. София е най-значимата локация за ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис на глобално ниво. Фокус при развитието на компанията е навлизането в т.нар. "Smart Industry", като с приоритет през следващите години Модис България ще наема софтуерни инженери, Java, Android и iOS разработчици. Броят на служителите в компанията към момента е над 1400, като те са позиционирани в офис локациите ни в град София и в град Пловдив. Екипът се състои предимно от хора, владеещи различни чужди езици и разполагащи с базови и по-комплексни технически познания. Компанията е лидер, както сред работодателите у нас, така и сред бизнесите, предоставящи ИТ услуги по управление и поддръжка на устройства, приложения и мрежи в световен мащаб.

Обяви

business
Сектори
ИТ
people_alt
Брой служители
над 1400
place
Oфиси
Ул. „Витошки Камбани“ 9, 1756 Малинова Долина, София, България; Ул. „Доктор Атанас Москов“ 26, Advance Business Center, София, България ; Бул. „Васил Априлов“ 124 А, Пловдив, България
public

Интересни факти

check_circle_outline
Най-добра стратегия за обучение и развитие (2020)

check_circle_outline
Най-предпочитан работодател в индустрията

Награда от To The Top Agency за Най-предпочитан работодател в индустрията сред работещите хора у нас.

check_circle_outline
Индивидуално отличие за нашия изпълнителен директор

Индивидуално отличие за нашия изпълнителен директор като „Най-ангажиран към управлението на хора организационен лидер на годината“ (2019) от Българска Асоциация за Управление на Хора (БАУХ).

check_circle_outline
Отличие за „работодател на годината“ (2020)

check_circle_outline
Отличие за „Работодател за пример при реакцията срещу COVID-19 (2020)

check_circle_outline
2 последователни издания на Modis Grow Smarter

2 последователни издания на Modis Grow Smarter програмата ни за професионално развитие, позволяваща на колегите ни да се задържат и развиват вертикално или хоризонтално в организацията.

check_circle_outline
2 последователни издания на Modis Live Smart

2 последователни издания на Modis Live Smart програмата ни за личностно, финансово и здравословно благосъстояние на нашите колеги с над 15 сесии и близо 300 участници през 2018г. и 2019г.

check_circle_outline
Технически академии

Технически академии с цел усъвършенстване уменията на нашите колеги и отговаряне на нуждите на клиентите на Модис

check_circle_outline
12 успешни езикови академии

12 успешно проведени немски, френски и английски езикови академии, през които към момента са преминали над 380 души, стартирайки своята работа в Модис България

Компанията в снимки

Предимства и бонуси

translate
Езикови академии
redeem
Бонусна система
schedule
Гъвкаво работно време
local_dining
Ваучери за храна
favorite_border
Допълнително здравно осигуряване
emoji_events
Награди отличаващи екипи и служители за изключителни постижения
school
Регулярни вътрешни обучения
cast_for_education
Безплатни обучение за личностно и кариерно развитие
local_offer
Каталог с отстъпки и намаления
supervisor_account
Програма за препоръки
sports_baseball
Участия в спортни инициативи
sync_alt
Технически академии


Интересни проекти