Lidl

За компанията

Lidl е водеща компания в бизнеса с търговия на дребно на хранителни стоки в Европа и света. Веригата е част от немската Schwarz-Gruppe, със седалище в Некарсулм, Германия. Lidl стъпва на българския пазар през 2010 г., когато в един ден отварят врати първите 14 магазина. От тогава до днес Лидл България се утвърждава като една от водещите вериги в ритейл сектора с особен принос за родната икономика. Днес компанията има над 100 магазина в 48 града, 2 логистични бази – в с. Равно поле, София, и с. Кабиле, Ямбол, и е коректен работодател на над 3000 служители в цялата страна. В основата на успеха на Лидл стои ефективен и доказал се бизнес модел. Като смарт дискаунтър Лидл следва принципите на максимална опростеност, ефективност и продуктивност. Ценностите на Лидл създават надеждна основа за ежедневната работа. За нас печалбата не е на всяка цена – за нас е важно да правим бизнес по отговорен и устойчив начин, с грижа за служителите, околната среда и обществото. Ясни приоритети и ясна ценностна система са в основата на отношенията както вътре в компанията, така и навън, с нашите партньори и клиенти.

Обяви

business
Сектори
Търговия
people_alt
Брой служители
Над 3000 служители
place
Oфиси
ул. „3-ти март“ № 1, 2129 Равно поле
public
Уебсайт

Интересни факти

check_circle_outline
Над 100 магазина

Лидл разполага с над 100 магазина в 48 града в България. В магазините работят над 2200 служители и се предлагат 1700+ артикула.

check_circle_outline
110 мениджъри филиали

Към ноември 2019 г. от 110 мениджъри филиали, 88 са достигнали тази позиция в резултат на кариерно развитие, като това са 80% - ясен пример за добре структурирана и прозрачна кариерна пътека.

check_circle_outline
Всеки 5-ти служител има възможност за кариерно развитие

Към 2018 всеки 5-ти служител е получил възможност за кариерно и професионално развитие и се е развил хоризонтално или вертикално в структурата на веригата.

check_circle_outline
198 000 м² площ на логистичния център в с. Кабиле

Регионалното дружество в село Кабиле е с площ 198 000 м² = 9 футболни игрища. Това се равнява на 50 630 м² разгъната застроена площ. Центърът разполага със 121 товаро-разтоварни рампи и 28 672 палетоместа.

check_circle_outline
138 000 м² площ на логистичния център в с. Равно поле

Регионалното дружество в село Равно поле е с площ 138 000 м² = 6 футболни игрища. Това се равнява на 38 000 м² разгъната застроена площ. Центърът разполага със 116 товаро-разтоварни рампи и 25 000 палетоместа.

Компанията в снимки

Предимства и бонуси

card_giftcard
Ваучери за храна в размер на 60 лв. месечно
local_hospital
Допълнително здравно застраховане
sports_tennis
Карта Мultisport на преференциална цена
cake
1 ден допълнителен отпуск за рожден ден
pregnant_woman
Подарък за новородено и паричен бонус в размер на 650 лв. бруто
home_work
Работа от вкъщи
schedule
Гъвкаво работно време
self_improvement
3 официални неработни дни на 25 декември, 01 януари и неделята на Великден
commute
Организиран транспорт до централния офис и логистичните центрове
attach_money
Юбилеен бонус и подарък за 10 години в Лидл
airline_seat_recline_extra
Масажни столове и кафе за магазини, склад и централа


Интересни проекти