Entain

domain

Сектори

Интерактивно забавление

people

Брой хора в екипа

555

location_on

Oфиси

София, бул. „Никола Й. Вапцаров“ 55

4 128 лв. | 0 часа

Принос към каузите на Тук-Там

За компанията

Вероятно се чудите кои сме ние. Е, ние сме Entain в София. Част от групата Entain, ние сме водеща сила в бетинг и гейминг индустрията със страст за технологични иновации и създаване на най-доброто преживяване за нашите играчи. И да, любимият ни цвят е лилаво. Кое е любимото ни нещо в София? Със сигурност това е екипът ни. Имаме над 550 служители от над 18 различни националности, така че сме изключително горди да създаваме работно място, което отчита различните култури и многообразния произход на членовете на нашия екип. Ако обмисляте кариера при нас, вероятно ще искате да знаете какво можем да ви предложим. Е, това е добре. Има много. Конкурентната заплата и допълнителните придобивки са отправната точка, но и осигуряваме страхотни възможности за обучение и развитие, за да продължите напред в кариерата си с нас. Непрекъснато полагаме усилия да останем конкурентоспособни. Предложенията ни включват 25 дни годишен отпуск; допълнителен отпуск за развитие и обучение (2 дни), както и допълнителен отпуск за доброволчество (2 дни). Имаме множество социални придобивки: допълнително здравно осигуряване със стоматологично покритие, спортни дейности, ваучери за храна, транспорт и др. Има и залог в нашия успех чрез схемата за акции ShareSave.Тъй като сме глобален бизнес, ще можете да сте част от международен екип, който работи на различни пазари по целия свят.

Екип и култура

Ива Миткова, Entain: "Открийте това, което ви носи удоволствие, уважавайте хората, с които работите,  помагайте си, проваляйте се, но не спирайте да се учите от грешките си и да ставате все по-добри и по-добри."

Ива Миткова, Entain: "Открийте това, което ви носи удоволствие, уважавайте хората, с които работите, помагайте си, проваляйте се, но не спирайте да се учите от грешките си и да ставате все по-добри и по-добри."

"Всяко едно начало е трудно и ни изкарва от комфортната ни зона, което може да изглежда стресиращо в началото, но в действителност е най-доброто и градивно предизвикателство пред което трябва да се изправим."

1 дек 2022 • 3 мин четене

Интересни факти

It’s your game

Hacтъпвaт вълнyвaщи вpeмeнa зa Еntаіn в Бългapия. Cтpeмим ce дa пpивлeчeм xopa c paзнooбpaзeн oпит, ĸoитo cпoдeлят нaшaтa cтpacт ĸъм cпopтa, тexнoлoгиитe и paзвлeчeниятa.

It’s your game

Hacтъпвaт вълнyвaщи вpeмeнa зa Еntаіn в Бългapия. Cтpeмим ce дa пpивлeчeм xopa c paзнooбpaзeн oпит, ĸoитo cпoдeлят нaшaтa cтpacт ĸъм cпopтa, тexнoлoгиитe и paзвлeчeниятa.

Предимства и бонуси

local_dining
Ваучери за храна
home_work
Възможност за работа от вкъщи
sports_baseball
Карта за спорт
local_taxi
Покриване на транспортни разходи
local_hospital
Допълнително здравно застраховане
public
Възможност за преместване в друг офис в страната/чужбина
description
Програма с опции/акции на компанията
dark_mode
Ваучер за такси за нощни смени
diversity_3
Доброволчески проекти
group
Допълнителен бонус за препоръки
groups
Корпоративно социални инициативи
payments
Парични бонуси
calendar_month
Допълнителни дни годишен отпуск
self_improvement
Зона за релакс и игри
diversity_3
Редовни тийм билдинги и офис партита
psychology
Employee Assistance Program (безплатен психолог, юрист и данъчен консултант)

Обяви

Разгледай отворените позиции в компанията.

Контакти

question_answer свържи се с нас