НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Разберете кой е нашият комуникационен гуру

Категории: Блог | Публикувано на 13 юли 2015

TT-logo-normal-large_jpegЗапознайте се с Марина. Марина е винаги усмихнатото къдраво момиче, което сигурно често сте срещали по събитията на Тук-Там. Тези от вас, които сте я виждали, сигурно я познавате, защото тя рядко оставя непознати около себе си. Ако не сте познати при идването си, със сигурност ще сте добри приятели, когато си тръгвате. От 3 години участва в проектите на Тук-Там като доброволец  и от този месец е нашият комуникационен гуру, който ще работи за по-добра комуникация с външния свят.

Суперсилите на Марина са неопровергаем позитивизъм, влизане под кожата и разчупване на леда. Няма човек, с когото да не намери обща тема на разговор, и помни всички имена. Изключително комуникативна и ентусиазирана, особено за горд притежател на бакалавърска степен по Финанси. Магистърската ѝ степен ще бъде в областта на рекламата и това е сферата, която ѝ допада повече.  Преди да се присъедини към екипа ни е била Специалист маркетинг и реклама в компания за иновативни продукти в земеделието, а по-късно е оптимизирала сайтове във фирма за SEO. По време на стажа си в Betahaus се запознава и с предприемаческата среда в София. Очарована е от духа и ентусиазма на предприемачите и продължава да следи успехите им.marina valkova communication guru

Още в началото на следването си, Марина решава, че финансите не са достатъчни за нейното ежедневие и няма да отнемат главната част от времето ѝ, затова се ориентира към неправителствения сектор. По време на следването си успешно жонглира с няколко неща: ученето, работата в различни неправителствени организации и разнообразни стажове.. Помогнала е на много хора да придобият опит и умения ТАМ, докато е била отговорна за обмени в чужбина.

Самата тя също е взимала  участие в различни културни обмени, обучения и проекти по света и у нас, като най-добре си е прекарала в  Унгария. Най-интересното, което е научила ТАМ, е, че без значение от коя страна си един екип може да работи с лекота, когато хората имат желание това да се случи. Вярва, че позитивната промяна е възможна и може да бъде осъществена от млади и активни хора, и също така смята, че всеки е отговорен за подобрението на средата си.

Много обича да е сред природата, независимо дали до морето или в планината. Въпреки че са част от работата ѝ, посещаването на събития е също така и нейно хоби, затова и има приятели от цял свят. Главната и страст е непознатата за много дума: кизомба. Това е един от танците, с който разпуска и по който е много запалена. Обича да пътува и някой ден иска да направи голям трип с раница из Бразилия, Аржентина и Перу. И ще го направи, защото с нейните комуникационни умения и до Южна Америка се стига.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com