За клуба

Въпреки, че не разполагаме с официална статистика колко са българите, завършили висше образование в Обединеното кралство, знаем, че са много и ни се иска да се намерим и да общуваме. Тук-Там, с подкрепата на Посолството на Великобритания в България, основа този клуб поставяйки си за цел да създаде общност на българите, които имат или са в процес на придобиване на диплома от университет в Обединеното кралство.

Клубът вече има над 940 активни членове, присъедини се и ти!

Желанието ни е Клубът да бъде активен благодарение на всеки един член и всеки от нас да споделя, предлага, организира и участва в живота му.

Мисия на Клуба

Алумни клубът на българите, учещи или завършили университет в Обединеното кралство, е общност, целяща да създаде възможности за професионални и приятелски контакти, както и да допринесе чрез опит и познания за подобряване на цялостната среда в България.

Какво прави Клубът?

Клубът организира различни дейности, насочени към:

  • Създаване на нови приятелства и забавление – има групи по интереси, където всеки може да намери съмишленици и да бъде активен; има затворена Facebook група;
  • Създаване на професионални контакти и взаимопомощ – има месечна нетуъркинг среща и затворена LinkedIn група;
  • Превръщане на България в още по-добро място за живот – организираме и участваме в различни каузи, защото вярваме, че знанията и опита, които сме натрупали в Обединеното кралство, могат да бъдат обединени в една голяма кауза – “България”. България е супер яка и заедно можем повече!


Кой може да стане член на Клуба?

Клубът приема за членове българи, които са в процес на придобиване или имат завършено висше образование (степен Бакалавър, Магистър или PhD) от университет на територията на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и които, независимо къде се намират по света, имат желание да се запознаят с други българи, които са алумни като тях.

Как мога да стана член?

Членството в Клуба е без такса, но за да се присъединиш трябва да попълниш онлайн формата за членство. Твоят формуляр ще бъде прегледан и, ако отговаря на търсения профил, кандидатурата ще бъде одобрена. Ще получиш и покана да се включиш в затворени Facebook и LinkedIn групи. Стартирахме ентусиазирано, но и неформално – от всички нас ще зависи как ще продължим. Покани и твои приятели да се присъединят към Алумни клуба.

Лидери (7)

Последни UK Алумни (943)

Ти си връзката