Стажант организация на кариерен форум

 

 

Ако искаш да се включиш в организацията на най-големия форум за българи с опит и/или образование в чужбина и да видиш как се случват нещата отвътре при планирането на събитие със 100+ компании изложители, 20+ лектори, 1500+ кандидати и още много други, ела на стаж в „Тук-Там“ през лятото!

Това със сигурност ще е динамичен стаж, макар и през отпускарските месеци. Със сигурност ще е полезен стаж  заради многото умения, които ще можеш да доразвиеш, и заради многото нови контакти, които ще създадеш на всякакви нива. Със сигурност ще е интересен стаж – ще станеш част от организацията на един от най-успешните кариерни форуми – съвместен проект от дългогодишното партньорство на Тук-Там и Back2Bg, в който всяко следващо издание е още по-добро от предишното.

Целта ни е да проведем юбилейното, десето издание на „Кариера в България. Защо не?“ и отново да докажем, че и в България има много кариерни възможности за хората с опит в чужбина. Искаме да доведем най-интересните лектори и да достигнем до максимален брой българи с опит в чужбина, независимо дали са си вече Тук или са още Там, за да направят своя информиран избор.

Какво очакваме от теб:

  • Да ни помагаш да достигнем до повече кандидати с опит в чужбина – социални мрежи, организация и участие в съпътстващи събития, идеи;
  • Да участваш в преглеждането на кандидатурите и одобряването на кандидати;
  • Да подпомагаш цялостната организация на форума – при подготовката и в самия ден;

Какви кандидати търсим:

За нас е важно да си позитивен, организиран, лоялен, да спазваш срокове и да си внимателен към детайла;

Какви са ползите за теб:

Ще разбереш отблизо как се организира събитие с такъв мащаб, ще видиш хиляди CV-та, ще се запознаеш с много интересни хора и ще създадеш ценни контакти;

Период на стажа:

Стажът е неплатен и ще е на непълен работен ден между 12 юни – 15 септември

Къде ще се провежда:

Офисът на “Тук-Там” се предоставя любезно от Despark Digital Agency (София,  ул. Бенковски 11, ет.3), но е възможно частично да се провежда и дистанционно.

Как да кандидастваш:

Изпрати CV и кратко мотивационно писмо (до 1500 знака) на yuliya@tuk-tam.bg до 29 май 2017. Избраните кандидати ще бъдат поканени на интервю в периода 30 май – 5 юни.

Tuk-Tam Copyright 2016. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com