Мениджър регионални партньорства

 

Заедно в час търси да назначи мениджър “Регионални партньорства”, който да подкрепя инициативите на участници и възпитаници на програмата на фондация Заедно в час на регионално ниво.

Тази позиция е важна за осигуряването на устойчив растеж и въздействие на Заедно в час чрез ангажиране на ключови заинтересовани страни в различни регионални инициативи, поддържане ролята на организацията като лидер на мнение в сферата на образованието, както и координирането на усилията за максимално влияние и въздействие на регионално ниво. Търсим кандидат, който има минимум 5 год. опит в сферата на образованието, управлението на проекти или връзките с обществеността.

Кандидатът трябва да има доказан мениджърски опит и експертиза в създаването, поддържането и устойчивото развитие на контакти с разнообразни партньори и заинтересовани страни от публичния и частния сектор.

Повече информация за основните приоритети, отговорности и изисквания към кандидатите може да намерите ТУК. Всички кандидати трябва да изпратят своето професионално CV и мотивационно писмо на английски език до 15 юли 2018 г. на Нели Колева, директор „Публични партньорства“, на имейл n.koleva@zaednovchas.bg.

За още възможности за работа, стани част от нашата професионална
общност и кариерен бюлетин

Регистрирай се
Tuk-Tam Copyright 2018. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com