Застрахователен консултант в Нетинс Иншурънс Брокерс

 

net brokers ins logo

 

 

Застрахователен консултант в Нетинс Иншурънс Брокерс

Ние  се грижим за нашите клиенти да повишат ефективността на своя бизнес и управляват риска като избират подходящите застрахователни решения.

Дейността на Нетинс Иншурънс Брокерс обхващат всички продукти и услуги от областта на застраховането, предлагани на българския пазар.

Екипът на Нетинс Иншурънс Брокерс има свободата да изявява своите лични качества и умения, като се развиват в приятна и стимулираща работна среда.

Стремежът на Нетинс Иншурънс Брокерс е служителите да получават максимално удовлетворение от своята работа и професионална реализация, чрез постоянни обучения и развитие.

Работата се изразява в комуникация с клиенти и застрахователни компании, по офериране, сключване и обслужване на застрахователни полици. Както и съдействие при настъпване на щети.

Това налага добра обща култура, комуникационни умения, сериозен и добър поглед върху всички продукти и условия на пазара. За целта ние прави и постоянни обучения на екипа ни.

Изисква се познаване на стандартните офис програми, владеенето на английски език и наличието на шофьорска книжка са предимство.

Предлагаме  фиксирано работно време и възнаграждение.

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА!

За още възможности за работа, стани част от нашата професионална
общност и кариерен бюлетин

Регистрирай се
Tuk-Tam Copyright 2019. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com