Обучения за инженери и студенти


 

Фирма Хайкад Инфотех ООД предлага обучения на студенти и вече завършили инженери.

Ние сме иновативна, изцяло българска инженерингова компания, създадена през 2008г. от екип специалисти в сферата на разработката на иновативни технически продукти и системи.

Зад гърба ни са редица успешни проекти за български и чуждестранни компании. Работим непрестанно и за усъвършенстване средата на образование в България, чрез внедряване на модерни CAD CAM системи и методи на обучение в университетски образователни лаборатории и подпомагаме научната дейност чрез съвместни проекти.

Фирма Хайкад Инфотех ООД е партньор за България на един от най-големите концерни за инженерен софтуер в света – Dassault Systemes. Заедно с нашите партноьри от Dassault Systemes сме създали специализирани инженерни обучения с изключително практическа насоченост. Нашата цел е да намерите най-добрата форма за квалификация за Вас, като предлагаме различни форми на обучение.

 

Нашите обучителни курсове са насочени и включват:

 

–       Обучения за конструктори с 3D CAD пограми. Хайкад Инфотех обучава от повече от 10г. конструктори за работа с програмата CATIA. Участниците в нашите обучения работят в световно известни компании в България и чужбина.

–       Обучения за конструктори проектиращи инструментална екипировка (Mold Tooling Design). В тези. обучения получават така нужните на всеки инженер теоритични и практически познания за работа като конструктори на сложни приспособления и инструментална екипировка.

–       Обучения за симулационни инженери работещи с програми за якостни симулации и програми за термо- флуидни симулации.

–       Обучения свързани управление на допуски и сглобки (Tolerance Management), така важни при разработката и индустриализацията на технически изделия от всякакъв вид.

 

Какви са предимствата за Вас:

 

–       Подготовка за високо заплатена и престижна професия в България;
–       Географска незавизимост- можете да работите в България, но и да бъдете изцяло в крак с нуждите интернационалните компании.

Обученията ни се провеждат в България, но при събиране на групи от достатъчен брой участници, можем да проведем обучение и в други държави в Европа.

Ако сме Ви заинтригували, пишете ни на: cad-support@haycad-infotech.bg
или посетете: https://www.haycad-infotech.bg/obuchenia

Нашият екип Ви очаква!

За още възможности за работа, стани част от нашата професионална
общност и кариерен бюлетин

Регистрирай се
Tuk-Tam Copyright 2019. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com