Директор на Прогресивно училище – гр. Варна

 

фондация-образователна-трансф-лого

 

Фондация за образователна трансформация търси да назначи училищен директор на Прогресивно училище – 2 в гр. Варна

 

Задължения и отговорности:

Директорът е отговорен за учебните, административни и финансови дейности, в съответствие с ценностите, мисията и визията на ЧОУ „Прогресивно образование – 2 Варна“

Изисквания за заемане на длъжността:

За позицията търсим проактивни кандидати със значителни познания и опит (поне 2 години) в управлението на екипи, училищно и педагогическо планиране. Опитът в работа с Монтесори среда и изпълнение на програми от International Baccalaureate е предимство. Търсим кандидати, които познават нормативната уредба, свързана с образованието и могат да оргaнизират спазването на държавните образователни стандарти в синергия с международните стандарти, заложени в прогресивния образователен модел. Идеалните кандидати са открити и осъзнати, способни да носят отговорност и да овладяват различни екипни динамики. Ползването на английски език – писмено и говоримо – е предимство. Идеалният кандидат проявява проактивност в проследяването и реализирането на световните тенденции в развитието на образованието.

Предлагаме:

Уникалната възможност да се включите в развитието на ново училище с прогресивен образователен модел, който реализира и постоянно търси начини за усъвършенстване на най-новите образователни тенденции.
Квалификации в България и чужбина
Подкрепа от екосистемата на Фондация за образователна трансформация
Отлични условия на труд.
Трудов договор

Как да кандидатствате?

Молим да изпратите CV и мотивационно писмо на имейл school2@transform.bg
За връзка с нас: тел. 0877194845

За още възможности за работа, стани част от нашата професионална
общност и кариерен бюлетин

Регистрирай се
Tuk-Tam Copyright 2019. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com