НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Кариерен ден за българи в Италия организира УниКредит Булбанк

Категории: Външни събития, Събития | Публикувано на 26 април 2016

За втора поредна година УниКредит Булбанк организира в Милано специално събитие за българи в Италия, посветено на професионалните възможности за стаж и работа в УниКредит в България.

Какви са възможностите за старт и кариерно развитие в най-голямата банка в България – ще представи по време на събитието Хана Читбайова, директор Човешки ресурси на УниКредит Булбанк.

Как се прави кариера и бизнес в Континентална Европа ще разкаже Филип Генов, Старши мениджър „Специални проекти“ на УниКредит Булбанк. Той ще сподели практическия си опит и съвети за професионална реализация в корпоративния свят; ще коментира и възможностите за започване на собствен бизнес от студенти, както и актуални тенденции в бизнес средата в България.

Ела на срещата в Милано на 17.05 и се запознай с други български студенти и професионалисти в Италия, готови да градят своето бъдеще обратно в България.

Участвай в открити дискусии, сподели мнение, потърси съвети от професионалисти.

Изпрати ни предварително автобиография и кратка информация за предпочитани стаж, работа, професионална област, време за започване и др. на e-mail: jobs@UniCreditGroup.BG. Така ще имаш възможност да направиш срещата по-полезна за самия теб.

Събитието се осъществява с подкрепата на сдружение на българите с опит в чужбина, които вярват в България – „Тук-Там“/“Tuk-Tam“

Към facebook събитието.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com