НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Кандидати за УС и проектни мениджъри в Тук-Там

Категории: Блог | Публикувано на 24 ноември 2014

TT-logo-normal-large_jpegПод мотото „Сега е твой ред!“ този месец стартирахме процеса за кандидатстване за нов Управителен Съвет и проектни мениджъри на сдружение „Тук-Там“! Резултатът е 14 силни кандидатури на мотивирани професионалисти, които искат да допринасят за успеха на сдружението.

В тази статия включваме списък с кандидатите, изпълнили условията за кандидатстване,  за които членовете на сдружението ще могат да гласуват на 30 ноември (неделя) от 14:00 до 19:00 в зала 73 на ул. Княз Борис 73. Ако още не сте го направили, отбелете своето присъствие тук.

За членовете в чужбина или тези извън София, ще се постараем да излъчваме на живо събитието онлайн (ще пуснем линк в Tук-Там групата във Facebook), както и да имаме връзка за въпроси в Skype (добавете ни tuk-tam-ngo)

През седмицата 24-30 ноември в групата на Тук-Там във Facebook ще представим кандидатите с кратка биография и мотивация за кандидатстване за лидерските позиции в сдружението.  Тук публикуваме техните имена и мотивационни писма.

По реда на получаването на заявките за новия Управителен Съвет се кандидатираха следните членове:
Мариела Вачева
Михал Ковачев
Мила Натудова
Жоро Пенчев
Габриела Славова

По реда на получаването на кандидатурите за проектни мениджъри се кандидатираха следните кандидати:
Мая Цанева – Партньорства и Идейник
Мариела Вачева – edu.tuk-tam
Савина Савова
Надежда Иванова – Кариера в България. Защо не? и форуми в чужбина
Велина Христова – Посланици на Тук-Там
Ясен Алексиев – Обучения
Елица Томова – Събития и Кариера в България. Защо не?
Жоро Пенчев – Партньорства и Посланици на Тук-Там
Симона Дакова – Идейник
Вяра Самоукова – форуми в чужбина
Валерия Йонова – Кариера в България. Защо не?

Всеки от кандидатите ще има възможност да представи своята кандидатура и визия за развитие на сдружението пред членовете, които се включат в Общото събрание. За успешното протичане на изборите ще се грижи изборна комисия в състав Свилен Рангелов, Роза Цветкова и Селчук Емин.

За новия Управителен съвет на Тук-Там трябва да се изберат минимум трима кандидати – председател, заместник-председател и секретар, а за проектен ръководител минимум един кандидат.

След като бъдат избрани, новите членове на УС съвместно с проектните ръководители ще имат време до редовното Общо събрание да подготвят своя план и програма за дейността на сдружението през 2015 г., които трябва да се гласуват от членовете на Тук-Там.

Повече информация за процедурата по кандидатстване и изборите можете да прочетете тук, както и в Устава и Вътрешните правила на сдружението. Желаем им успех!

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com