НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Форум Бизнес и Изкуство: социална отговорност и реклама чрез културни събития

Категории: Блог, Събития | Публикувано на 13 ноември 2012

На 21 ноември 2012 ще се проведе форум „Бизнес и изкуство. Социална отговорност и реклама чрез културни събития” в галерия „Кредо Бонум” (ул.Славянска 2, София). 

Форумът е част от поредица малки инициативи за обсъждане на актуални теми в сферата на изкуството и културата. Организатор на събитието е неформалната културна организация „Звено Панаоки Щанета”.

Основна цел на форума е да даде възможност на представители от бизнес сектора да се срещнат с артисти и културни организатори и да се запознаят с възможностите за имиджова реклама чрез подкрепа на културни събития с обществена значимост. 

В презентационната програма са поканени фирми и организатори, които ще разкажат за опита си в разработването на едни от най-успешните в България партньорства между бизнеса и изкуството. 

Подкрепата на независимия културен сектор е социална отговорност, която бизнесът може да си позволи, стига да е добре запознат с възможностите за финансово и бартерно сътрудничество и със стойността на получаваната реклама. Ще бъдат представени конкретни идеи в тази насока. 

По време на форума фирмите ще се запознаят също и с конкретни артистични проекти и ще разговарят лично с авторите им, за да обсъдят евентуални бъдещи взаимоотношения. За целта е отправена покана към активно работещи артисти да подготвят кратки презентации за работата си. 

Форумът ще заговори и за професията на културния консултант. Стартира  съставянето на списък с координати на професионалисти, които имат необходимите компетенции да посредничат между бизнес сектора и артистите. 

Подробности за програмата на събитието следете на www.panaoki.com 

За контакти: 
Ангелина Рангелова, инициатор
0876256956
info@panaoki.com 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com