НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Лого на България за 1 лев

Категории: Външни събития | Публикувано на 24 май 2012

Нашите приятели от фондация „Идентичност за България”, с които заедно правим за пета поредна година форума „Кариера в България: Защо не?“, организират алтернативен конкурс „Лого на България за 1 лев”. Кампанията цели да провокира всички иновативни и талантливи дизайнери, художници и любители от България и чужбина, да участват в създаването на „емблема“ на страната ни, която да бъде използвана свободно от всички българи и български общности по света с цел популяризиране на България и създаване на добър и светъл имидж.

Защо го правят?
Защото вярват, че идентичността на България трябва да дойде от нас – българските граждани, а не от фирми, избрани чрез конкурси, будещи недоверие и скептицизъм. Всеки от нас е отговорен за името на България и знакът на Родината ни трябва да принадлежи на всички нас! Затова канят всеки ентусиаст, който има желание, да участва в конкурса за създаване на национално лого на България!

Защо 1 лев?
Защото са фондация и подобно на нас са с ограничен бюджет. Те не могат да си позволят да предоставят награда от 2.264 млн. лв. (без ДДС) и защото дизайнът на логото на България не трябва да бъде провокиран с огромна парична награда.
Ако искате да се включите, попълнете формата за кандидатстване.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com